VR-Experiences

VR-Experiences

terug naar nieuws

Vanaf december kun je nu in onze Pop up ook een toffe VR-experience boeken.
De gehele maand November gebruiken we als VR-Testmaand en bieden we jou de kans om GRATIS VR games uit te proberen.
Om hiervoor in aanmerking te komen dien je ons wel eerst een mail of sms te sturen met hierin een goede motivatie waarom we nou juist jou en je familie en/of vrienden moeten uitnodigen om onze VR Experiences te testen. Je kunt met maximaal 4 personen deelnemen aan deze GRATIS VR experiences in November en je moet wel rekening houden met eventuele kleine kinderziekten. De VR-Test Experiences zijn bedoeld om de VR ervaring voor onze klanten zo goed mogelijk te maken en daarom horen we na afloop van de VR-Test-experience natuurlijk ook graag je mening!
sms ons via 06-19869193 of stuur een goede motivatie mail naar receptiemotion@gmail.com. (zie ook vr- kopje op deze website)
Wij bieden VR- EXPERIENCES aan vanaf 6 jr. (kinderen t/m 12 jr. dienen altijd onder begeleiding te zijn van een ouder/verzorger)
Op zaterdag 25 November houden we een gezellige VR-open dag tussen 14.00 en 18.00 u en ook dan kun je gratis een VR experience beleven. Op deze dag mag je gewoon langskomen zonder afspraak maar let op, want vol =vol en hou ook rekening met eventuele wachttijden. Op deze dag zijn de gratis vr- experiences iets korter, zodat zoveel mogelijk mensen de kans krijgen! Het rolschaatsen komt op deze dag te vervallen.